Lite vinterbilder!

Snö är en spännande upplevelse för små valpar. Riktig kul tyckte några och sprang lika fort som Johnny som var medhjälpare vid fotograferingen...(Tik 1, Lady in Red)(Tik 2, Red Rose)(Tik 3, Red Camelia)(Tik 3 oxh 4)(Tik 4, Red Dawn)(Hane 5, Red Alert)(Hane 6, Red Hot Chili Pepper)(Tik 7, Red Riding Hood)

-Anita-    Nu sover de gott! :)


Hemma igen!

Nu är vi hemma på Hvidagården igen! Vi har haft en mycket härlig semster. Mer händelserik än vi kunde ana. Återkommer med lite från resan senare.
Vi vill åter igen TACKA!!
Bettan och Anders som har bott här när vi var borta och ALLA de andra i vårat stall som hjälp till när vi var borta!!(En stilig elefanthane vi träffade på en av våra safariturer)


Ska försöka få till nya bilder på valparna som vuxit en hel del när jag varit borta. På onsdag ska de få sina sprutor och chip!!


-Anita-    Kommer leva på minnena ett tag nu!!


Semester

På lördag åker vi till Sydafrika på semester i två veckor! 14/1-27/1-12. Under den tiden kommer Bettan och Anders att bo här och sköta om hundar och hästar.
Vid intresse av valpar går det bra att ringa till Bettan på tel. 070-2275971. Vill man komma och titta så får ni bestämma tid med henne. Bettan har själv hundar bl.a Hvidagården´s Cara Mia så hon är van...
Vi är hemma till det är dags för leverans. Jag räknar med att det blir vaccination och chip 1/2-12.
Nu har valparna fått namn Hvidagården´s:
Valp 1.Lady in Red, 2.Red Rose, 3.Red Camelia, 4.Red Dawn, 5.Red Alert, 6.Red Hot Chili Pepper och 7.Red Riding Hood.-Anita-   Lite resfeber nu....


Valpar 5 veckor.

Här kommer då blidern jag lovat.
Det var inte så lätt att få bra bilder denna gång.
Jag hade gett valparna välling precis innan. Det har de inte fått så många gånger men några av valparna som fått lite lite av mamma Milla kom fort på att det var gott. Så oj!! vilka päsande små varelser jag fick tag i. En del han ju somna innan det var deras tur...
Jag fotar dem alltid i ordning för annars är det ju helt omöjligt att säga vem som är vem...(Tik 1: Vad menar du, ska jag sitta fint nu!?)(Okej då, duger jag nu? )(Tik 2: Jag orkar inte min mage är full!!)(Nee, du får vara njöd med att jag ligger fint!)(Tik 3: Titta jag kan!!)(Jag är riktigt bra på detta)(Tik 4: Ojoj det är inte lätta att hålla hela kroppen uppe)(Se, nu fick jag ordning på benen, bra va?)(Hane 5: Duger det så här?)(Okej ja kan väl sitt upp då..)(Hane 6: Visst är jag snygg!!)(Såhär då?)(Tik 7: Jaja, jag gör väl som du vill då..)(Eftersom du envisas så...)-Anita-  Mina sju små rödtoppar! :)


RSS 2.0