Mist och Menja

Får passa på nu när datorn fungerar.... =)

Här ser ni två glade flickor som är ute för första gången på mer än en vecka. Mist har ju gjort sig illa på en gren eller något. Ett djupt sår på 13-15cm. Vi hade tur i oturen att det inte tog värre!!(Mist och Menja)


-Anita- Två glada hästar!!


Sorti från Hvidagården

Nu fungerar min mail igen. Dock har vi ett modem som inte alltid vill vara med så internet har bara glimmat lite ibland. Nytt modem är på väg!!

Provade kameran med mitt nya objektiv. Finns nog lite kvar att lära. :)

Här kommer i alla fall ett par bilder på årets enda föl, Sorti från Hvidagården. En stor fin kille e.Hýreygur från Smärslid, u.Pila.(Hej matte, kommer du nu?)

(Rulla runt...)(...sen resa sig upp)(Nu kommer jag!!)

-Anita-   Sötnos


Mailproblem!

OBS!!
Min mail fungerar inte jag får inga mail till mig! Använd annan mail:
anitagliving@hotmail.com


Firarsemester

Det var inte bara jag som fyllde jämna år. Även min svåger Lennart fyllde dock +10. Vågar inte skriva den magiska siffran. =)

Här komme några bilder från vårt slottshotell. Det var så Lennart önskade fira sin stora dag och vi som var med fick också känna oss "kungliga" för ett par dagar!(Park-Hotel Schloss Schlemmin)(Slottet från sidan. Takfönstren som syns går till vårat rum)(Slottet)(Vårat rum åt ena hållet, inga små rum här inte!!)(Fönsterglugg i vårat rum, undrar om det varit en skottglugg?)(Glada firare)(Lite turistande blev det tid till. Här i Stralsund)

-Anita-   En trevlig tur


För go för denna världen!

Som ni redan sett har min lilla Olga lämnat oss. Stor sorg och många tårar. Nu är hon hos sin pappa i hundhimmelen!
Här är sista fotot på min Olga. Taget på firandet av min födelsedag.(Marie och Isabella med Olga i famnen)

Tyvärr han jag inte ta så många foton på Olga då hon aldrig var stilla. Varje gån tyckte vi att det gjorde ju inte så mycket då hon ju var vår valp och skulle stanna kvar.

-Anita-  Vi har dem bara till låns!!


R.I.P lilla Olga 20100124 - 20100705Både Anita och jag är väldigt ledsna att lilla Olga inte finns med oss längre, Hon somnade in på djursjukhuset innan 12 slaget på mammas 50 årsdag (som även är på väg ner till Tyskland medans jag tar hand om allt här hemma).


-Tess-                  <3 <3 <3 Vi kommer sakna dig <3 <3 <3


RSS 2.0