Flaggan i topp för Gneisti och Madde!

Det är så härlig att få se Madelen "Madde" Johanson på tävlingsbanan igen!
I helgen fick hon två blågula rosetter på Dyggurs klubbmästerskap. Hon vann sina klasser stort med både Gneisti och Oskadís.
Tyvärr kunde vi inte vara med igår men idag skyndade vi iväg för att i alla fall få se henne och Gneisti!
 
 
(Flaggan i topp gör Gneisti från Hvidagården och Madde på tävlingsbanan igen!)
 
 
(Kort tempo tölt)
 
 
              (trav)
 
 
(Galopp)
 
 
(Ökad tölt)
 
 
(Vinnare i fyrgången, Gneisti och Madde!)
 
 
-Anita-   Stolt vän och hingstägare

Brella och Feila från Hvidagården

Två av våra fina unghästar som Tess jobbar med nu i sommar är Brella och Feila från Hvidagården.

Brella kom ju hit i våras. Hon är f.2006. Min uppfödning som vandrat runt lite innan hon kom till Tim Kvick och så tillbaka hit.
Vilken trevlig häst hon är. En riktig pärla!!
Tess tog henne med till Stenholmen igår så hon fick prova att gå på ovalbana för första gången. Höra Emma prata i högtalare osv. Det fixade hon galant..Feila är f.2007. Henne har Tess börjat med från grunden nu i sommar. Hon hade blivit lite longerad mm innan. Nu är hon en ridbar häst. :)
Hon har väldigt lätt för alla gångarter. Rolig att jobba med då hon är lyhörd och positiv. Hon har snabbt gjort stora framsteg. Kommer bli en riktigt rolig ridhäst för framtiden.(Fina Feila är till SALU!)


-Anita-  Fina hästar!

Tillbaka

Oj, Nu blev det ett långt uppehåll!!
Först drygt en vecka utan internet. Sen tävling hela helgen. Hem och packa om för semester i nästan två veckor!! Tack Tess, Bettan och Anders och alla ni andra som hjälpte till här hemma på gården!!! Ni är pärlor!!

Så igår tog jag i alla fall med mig kameran ut för att fota den "lilla". Det är inte klokt vad hon är stor. Ska väga i helgen för då ska det maskas igen men säkert över två kilo!!
Hon leker och busar med de stora hundarna och oss då förstås. Tjuter om hon blir ensam kvar någon stans..
Har aldrig haft en så tidig valp innan men det beror säkert mycket på att hon är själv och får då vara mera med oss!!(Sötaste Hvidagården´s Euphoria!!)(Hmm, snart lika stor som mamma. Får nog snart sluta med detta tjuvätande)(Ligga och äta går också bra!!)(Står inte stilla)(Liten kubik)(Hej moster Sharry)(Euphoria i farten)(Bus)


Ska försöka få med mig kameran ut till hästar och föl nu inom kort!!


-Anita-  På plats igen

RSS 2.0