Hästarna gillar också snö!

Hästarna gillar verkligen detta väder. Som tur var passade jag på att fota även hästar när kameran var ute för igår snöade det hela dagen.
Nu får det allt ligga kvar till jul detta vita vackra....(Ungstona i full fart. Menja, Glæda och Þalia längst fram)(Feila, storasyster till Princessa)(Princessa och Mist, visst är de lika..)(Princessa, Mist och Menja)(Glæda)(Stoflock)(När vi skulle fota sa jag till Johnny, låt Arta vara hon är så gammal. Tror hon hörde mig för det blev full fart på gamla tanten!! :) )


(Mor Arta och dotter Sæla, visst är de lika)(Gamla Arta tar täten!! )(Eydís)(Arta´s stoflock)(Eydís)


-Anita-   Vinterkul!


Vinterlek

Hundarna tycker det är kul att busa i snön! :)(Bella och Milla)(Bella, Sharry och Laeya)(Stella Mia och Bella)(Bella och Stella)(Milla)(Sharry)(Bella)(Laeya)(Bella)(Bella och Milla)(Milla)(Mia)(Mia och Stella)(Vår jakthund Stella)(Sharry)


-Anita-   Oj vilken fart det blev....


Laeya parad

Oj vilken lång helg det blev. Min fredag var en enda röra men till slut kom vi fram till Örebro, Laeya och jag.
Söta Hank blev så glad att få träffa den söta lilla fröken igen. Lämnade kvar henne hos Maria och åkte mot Stockholm.
Hem igen idag och hämtade upp Laeya "på vägen" !? Tog bara 5,5 tim från Stockholm till Åtvid...
Nu håller vi tummar för valpar om nio veckor!!
Kan bli valpar i alla färgerna!(Hvidagården´s Laeya Catteleya)(Laeya och Sharry, helsystrar)(Hank, blivande pappa. Son till Spike som vi haft valpar från innan!)

Hank´s mamma är 10år och med nytt hjärtintyg ua!
Sharry och Laeya var på koll i fredags båda hjärta ua!

-Anita-   Nu börjar väntan....


Hemma!!

Har nu varit hemma ett tag men inte fått in bilder i datorn förrän idag. Jag fick ju låna Tess Kamera och min sladd passade inte.
Förra helgen fyllden min pappa 90år så jag var bara hemma och vände därför inget på bloggen.
Nu ska jag verkligen försöka bättra mig!!

Cypern då!!

Ja, det är då ett härligt ställe. Fint väder hela tiden, ca 28-30grader varmt. Vattnet minst 25grader så det var inte svårt att doppa sig. Tyvärr ganska stenigt så badskor var ett måste. Ganska skönt då jag ju trampade på en drakfisk förra gången på Cypern och fick tillbringa en natt på sjukhus. Något sådant hade jag ju inte tid med denna gång min lilla vecka!!
Jag hamnade i Agia Napa. Ett fint hotell:Panthea låg perfekt. Nära till stranden och nära till shopping!!(Stranden)(Badet)(På väg hem från stranden till mitt hotell)(Min lägenhet, övervåning till höger om palmen)(Balkongvy)(Vy från min balkong)(Gången till mitt hotellrum)

Tyvärr inte så mycket bilder då jag inte gick omkring med kamera hela tiden. Ett dilemma när man är ensam och vill ha koll på sina saker...


-Anita-   Härliga Cypern vill dit igen!!


RSS 2.0