Liten vilde

Vi tog lite bilder på lilla Marshmallow när vi fotade de andra. Det var inte lätt. Hon är inte stilla en sekund. Så det är en pigg liten rackare!!(Först ett ögonblick stilla tills hon kom på att...)(Här kan man inte bara sitta....)(Tur hon är liten men Johnny hade fullt upp med att hålla henne! :) )


-Anita-  Gullungen!!


Några valpar kvar som söker nya hem!

Det är nu många valpar som åkt från oss till sina nya hem. Raporrter från dem tyder på att det gått bra och att de trivs i sina nya hem.

Det finns nu två tikvalpar kvar som vill hitta egna hem att flytta till. Båda valparna är mer än nio veckor och leveransklara.(Söta Heiðrós)

(Gulliga Bounty)
-Anita- En från Mia och en från Sharry

Hälsning från Milou

Här kommer en hälsning från Milou (Hvidagården´s NonStop) som flyttat till Valdemarsvik.
De första bilderna är på hemväg och första kvällen. (Hon åkte i fredags)
De sista två bildrna fick jag igår kväll. Visst är de helt underbara!! :)TACK!! för jättefina bilder på hundar och barn!

-Anita-   Smälter....


Årets sommarplåga?!


-Tess-      Än så länge gillar jag den alla fall =)

Barnvakt

Det är så härligt att se hur goa de vuxna hundarna är mot Marshmallow. Eftersom hon är lite liten kan hon inte vara med de andra valparna. De är för tuffa i sin lek. Så hon får vara en del med de stora hundarna och då blir man så här trött! :)

(Milla och Marshmallow)

Skulle kunna vara mor och dotter men så är det inte det är den inhyrda barnvakten! Lite släkt är de allt då Milla´s mamma är Marshmallow´s mormor.


-Anita-   Sötnosar


Min Heba

Jag har ju fött upp en vacker Heba (Heba betyder vacker). Min Heba sålde jag sedan till min kompis Bettan. Så jag har henne kvar i mina hagar! Nu har jag även köpt mig en egen Heba. Så just nu går två svarta, vackra "Hebor" i samma hage!(Heba från Stenstuge och Þalia)(Heba med Hetta, Glæda och Sæla)(Heba galopp)(Min vackra Heba)(Min Heba först sen Hetta, Sæla (som gömmer sig), Þalia och Bettan´s Heba)(Heba från Stenstuge och Heba från Hvidagården)

-Anita-  Nu Bettan har vi båda en Heba!! :)


Gandur

Hejsan Hoppsan! Nu var det ett tag sen sist, man kan tro att jag har gått i ide under hösten och vintern. Hade önskat att jag kunde göra så. Däremot har jag bara gjort det som behövts och då har bloggen inte vart det viktigaste men nu när våren börjar kika fram kanske jag kommer tillbaka till bloggen lite mer. Har vart väldigt många hästar att rida in och träna nu över hösten och vintern. Ska försöka uppdatera lite här vad som har hänt.

Jag börjar med en häst som har varit här i två månade och ska åka hem imorgon. Han skulle igentligen åkt hem idag men bilen hade dött och den gick inte igång med startkablar. Det är en valack på 4år som heter Gandur och ägs av familjen Spets och han är efter Askursonen Freyr från Midgård. Vi har själva här på Hvidagården två tvåringar efter samma hingst som jag hoppas är lika trevliga som Gandur. För Gandur har vart väldigt trevlig och lättlärd.  -Tess-       Många bilder vart det


Glada valpar

Idag var det så varmt och skönt att alla valpar fick komma ut en stund. Det var kul det!! :)
Nu ligger de helt utslagna och sover sött.(Smaka på gräs)(Svårt att stå stilla mer än en sekund!!)(Först var det lite tveksamt)(Full fart)

Jag hade tyvärr inte min "riktiga" kamera med mig ut, utan det är kameran i mobilen som fick duga!


-Anita-  Man fick vara snabb med kameran


Hugo har blivit stor!

Det kom en påskhälsning från Hugo, bror till vår Milla.
Hugo trivs med livet och mår bra.
Hoppas ni fick en trevlig påsk med Zimba på besök!(Kan man ha det bättre?)


-Anita-   Hoppas vi ses i sommar!


Maria´s bilder

Oj, vad tiden går. Idag åkte första valpen, Demantur till sitt nya hem. Vi har varit hos veterinären med Sharry´s valpar. De var så duktiga och sa nästan inte ett pip över varken spruta elle chip.
Jag har inte fått till några nya bilder för det har varit fullt upp i påskhelgen men här kommer lite fina foton som Maria tog när hon var här.
Jag har även fått en påskhälsning från Hugo, Millas bror. Ska försöka få in de fina bilderna i morgon!


-Anita-   Tack Maria för ett trevligt besök och fina bilder!

RSS 2.0