Valpbus

Oj, vad tiden rinner iväg. Här är visst ingen som hinner skriva något.
Helgen tillbringade vi utanför Nora på hästtävling men det får Tess berätta om.

Valparna växer så det knakar.
Fortfarande finns någon som inte är tingad!!(Söta Heiðrós är inte tingad)(Min Bella, (Geisha))


-Anita-   "Puddingar"


Valphälsningar!

Först ett par fina bilder på lilla Sidni som har flyttat för några veckor sedan. En av Sharry och Spikes fina valpar.

Så ett par bilder på den goa Zimba som nu hunnit bli ett år. Även där är Spike pappa och mamma heter Lovis!

Så ett par par vinterbilder som är så fina att de får vara med nu på våren...

(Här får även kompisen Hugo vara med. Hugo är ju lika gammal och Donna är mamma och pappa är Morgan Vouges Voodoo Magic) 


-Anita-   Tack för att ni skickar oss bilder och berättar hur ni har det!

Nya saluhästar

Efter mycket tankar hit och dit har vi insett att vi kan inte ha flera hingstar. Vi kan inte heller satsa på två stycken på samma gång så vi har valt att satsa fullt ut på vår Gneisti från Hvidagården.
Detta gör att vi också bestämt oss för att sälja vår fina Júni från Hvidagården.
Vill du fortsätta satsa på vår fina kille så hör av dig!Júni är fem år. En stor kille, närmare 150cm. (Vi har inte mätt honom på ett tag)


Även vår Leira är till salu. Hon är en häst av den lugnare typen som ännu inte fått så mycket framåtbjudning. Så med fortsatt träning kan hon bli en bra familjehäst.Leira är sex år. Hon har fått ett föl, Menja.


-Anita-   www.hvidagarden.se


Unghingstar

Tess och hennes "medhjälpare" fotade unghingstarna. Det skulle vi gjort vid senaste verkningen men då öppnade sig himmelen och hårda vita kulor smattrade ner på oss så ut i hagen med dem! :)(Auður från Hvidagården, 2år, Till SALU!)(Auður)(Leiknir från Hvidagården, 2år, till SALU!)(Leiknir)(Reifur från Hvidagården, valack till SALU!)(Reifur är tre år)(Roði från Hvidagården, 2år, till Salu!)(Roði)(Gýmir från Hvidagården, 2år)Gýmir och Roði(Sindri från Hvidagården, 1år, till SALU!)(Sindri)(Roði)(Auður)(Leiknir)

Vill man veta vem som är mamma och pappa så titta in på hemsidan www.hvidagarden.se


-Anita-  Går ju bra att låna ut kameran!


Välkommen "lilla Olga"

I torsdags var jag och hämtade hem lilla Olga. Ett snabbt beslut att jag skulle köpa denna goa Zebbandotter. Inte helt fel så är favoriten Spike morfar till henne också.
Så är det när man inte kan få nog av valpar!! :)De tre första bilderna är tagna av Maria som var den som gjorde all reklam för lilla OlgaOlga har fått en liten kompis i lilla Marshmallow.-Anita-  "Valptokig"


RSS 2.0