Sharry´s valpar snart 3 veckor!

Oj vad tiden går, redan tre veckor gamla.
Nu är det då namnfrågan som är aktuell igen....(Hane)

(Hane)(Sngging)(Tik)(Fröken söt)(Tik, en av tikarna är tingad)(Fröken tuff)(Måste ju visa att hon har ögon...)(Hane)(Lite blyg)(I´m a tiger!!)


-Anita-    Fem puddingar!!


Nya valpar på Hvidagården!

Så nu har valparna blivit några dygn och jag börjar komma ifatt med sömnen.(Valp1, hane)(Valp2, hane)(Valp3, tik)(Valp4, tik)(Valp5, hane)(Valphög)


-Anita-   Nu fungerar mail och hemsida igen!


Datastrul

Nu är det strul med servern vår hemsida ligger på. Det innebär att även den mailen är ur funktion. Jag går att nå på min hotmail anitagliving@hotmail.comVisst är det skönt att det inte är så mycket kvar av all denna snö!

-Anita-   Hoppas på vår!


Nu är de här!!

Hvidagården´s Sharry har fått sina valpar med Cavaliertorpet´s Spike. Fem fina valpar föddes under morgontimmarna och halva förmiddagen. Sharry tog en lång paus. Det blev tre hanar, en tricolor och två blenheim och två tikar, tricolorer.
Har ännu inga bra bilder på den fina familjen och vill inte störa Sharry som tydligt visar att det är hennes genom att lägga upp huvudet över dem! :) Hon är inte sur på något sätt men lite mammig och det tycker jag hon får vara. Jag kommer ju att plocka i dem när jag ska hjälpa dem till maten men det blir något helt annat än när jag kommer med en stor monsterkamera!! ;)
Så håll till godo med foto från mobiltelefon.(Fem små pipdjur)

-Anita-   Räknar inte med så mycket sömn i natt heller.


Glada hästar på Hvidagården

Nu börjar jag bli riktigt trött på vinter och snö. Även om det varit några fina dagar med sol och mycket varmare. De som inte har något mot snö och kyla är våra goa islandshästar. De njuter för fullt.(Eydís från Hvidagården)(Sorti från Hvidagården och Valdís från Hvidagården)(Geira från Tuvadalen och Silfur-Hetta från Hvidagården)
(Sorti från Hvidagården)(Sorti, Hetta och Eydís)(Radarparet, bästa kompisarna, Eydís och Sorti)


(Sorti och Eydís)(Hetta och Valdís)(Sist men inte minst Sæla från Hvidagården. Helsyster med Fruma)


-Anita-   Härligt med glada hästar!


Hvidagården´s valpar

Oj vad tiden går redan 6 veckor gamla och bara någon vecka kvar till tjocka Sharry ska få sina valpar.(Hvidagården´s Jubilee Till SALU!)

(Hvidagården´s Celebration)


-Anita-   Två riktiga busar!


RSS 2.0