Vilken tabbe

Ja igår hände en sak som jag inte tycker får hända! Vi skulle få 3 ton med kraft levererat till oss. Men igår när vi sitter i bilen ringer en av våra grannar och säger ni skulle få kraft på fyllt idag. ehh jaa. Det har dom fyllt på hos mig (han har förövrigt kor och bara några enstaka hästar). Så dom har inte hittat till rättställe, det står fel namn på röret men endå öser dom in 3 ton med hästkraft till en kobonde. Om man är osäker hör man inte med någon om det är rätt då?

Ilsket ringde vi till dom idag och berättade om deras stora misstag. Grannens silo har inte använts på flera år och är med andra ord inte ren. Så det kraftet får inte levereras till oss. Undra vad dom ska göra med det?
Vi har knappt något kvar så vi sa till dom att vi behöver få påfyllt innan helgen, men dom kunde inte komma ut med 3 ton så istället skickar dom någon budbil med ca 10 säckar till oss sålänge. Undra hur många tusen dom går minus på en sån tabbe! 3 ton som går upp i rök och åka till oss tre gånger för en leverans!



-Tess-     Vart är hjärncellerna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0